Wydaje mi się, że to bardziej kwestia gdzie, a nie jak daleko ale to mi się tak wydajeSylwek pisze:
A właśnie; jak daleko odjeżdżacie od domu, by poczuć się całkowicie wyluzowanymi?

Wydaje mi się, że to bardziej kwestia gdzie, a nie jak daleko ale to mi się tak wydajeSylwek pisze:
A właśnie; jak daleko odjeżdżacie od domu, by poczuć się całkowicie wyluzowanymi?
Problem jest taki, że nie ogłosili CT w linii modelowej na 2021 dla europy. Może homologują euro5, czy cuś? Tymczasem jestArtek pisze:"[...]
Skurczebyki nic nie mówią ile ono (to CT) będzie u nas kosztować.
Co to jest dżos?Artek pisze:Ja mogę max. 6 tygodni poświęcić na oderwanie od pracy i domu. Niestety...taki dżos.
Spotkałem się z takim określeniem w "Tai-Pan" James Clavell. Było ono używane jako synonim słów, los, życie itd, itp. Nie wiem skąd wziął to określenie autor (Artek) ale kontekst pasuje do powyższego. Pewnie się wypowie.Sylwek pisze:Co to jest dżos?Artek pisze:Ja mogę max. 6 tygodni poświęcić na oderwanie od pracy i domu. Niestety...taki dżos.
[..]
A myślałeś, że box na malcu i bagażnik na Cubie po co są zamocowane?Sylwek pisze:A ja dopatrzyłem coś, przy przy przednich kołach wehikułów. Benzyna?
Nim Sjmonwww się wypowie ...Artek pisze:Sajmonwww, opisz proszę jak się tym jeździ. Wszak super to siostra dla Huntera.
[...]
Nie liczyłbym na takie promocje. Amerykany mają niższe cło i podatki. Aktualna cena w Polsce Ludowej Super Cub C125 to 15 800 zł.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości