Wypady, spotkania
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
- Mój motocykl: inne endurowate moto
- Kontakt:
Re: Wypady, spotkania
A ja tam uwielbiam i czarne i off.. i drogi szóstej kategorii odśnieżania
Ale nie mam niestety sensownych tras na Roztoczu
Pzdr. L.K.
Ale nie mam niestety sensownych tras na Roztoczu
Pzdr. L.K.
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
- ostry
- oktany w żyłach
- Mój motocykl: nie mam już TA
- Kontakt:
Asfalt może i fajny ale osobiście to tylko traski widokowe, z małą ilością aut wtedy można się poupajać widokami i zrelaksować. No i te zmiany zapachów i temperatury w nocy, czego w offie tego nie wyłapie.
Guuupich w puszkach nie brakuje, niebezpiecznie na drogach jest. W terenie to najwyżej jaki zajec, sarenka czy inny jeleń przed kołem śmignie .
Guuupich w puszkach nie brakuje, niebezpiecznie na drogach jest. W terenie to najwyżej jaki zajec, sarenka czy inny jeleń przed kołem śmignie .
PD 06,RD 01,PD 06,PD 06,RD 04,PD 06,PD 10,RD 10,RD 13,PD 06,T7 ...
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
- Kontakt:
Ech, tak poskładać się, jak na Transfogaraskiej, albo jak w Czechach ostatnio, na drodze 44 - " Červenohorské Sedlo" ... miodzio
A i wjazd do Schroniska na Kralovej Studni ... circa 14 km w Parku Velka Fatra (na legalu) ...
Że nie wspomnę o Trasach Pana Qtra
Wszystko lubię jednakowo.
Dlatego jeżdżę "GS-o podobnymi", po prostu lubię skoczyć np. w Południowe Morawy w jeden dzień, a potem wracać do Polski opłotkami, na kołach ...
Na szczęście mimo ubytku szutrów (na Mazowszu to istna masakra, ileż to super trasek ostatnimi laty "wygładzono"...) nadal daje się pojeździć i off-em ... i po "czarnym
Łukasz
P.S. Strasznie Alpy za mną chodzą ... i po czarnym i off-em ... np. Strada dell'Assietta ... i bym do Grecji znowu na kołach pojechał i TET-u "bałkańskiego" posmakował ... Niech no tylko Córka zacznie ze Znajomymi jeździć, a nie ze Zgredem
A i wjazd do Schroniska na Kralovej Studni ... circa 14 km w Parku Velka Fatra (na legalu) ...
Że nie wspomnę o Trasach Pana Qtra
Wszystko lubię jednakowo.
Dlatego jeżdżę "GS-o podobnymi", po prostu lubię skoczyć np. w Południowe Morawy w jeden dzień, a potem wracać do Polski opłotkami, na kołach ...
Na szczęście mimo ubytku szutrów (na Mazowszu to istna masakra, ileż to super trasek ostatnimi laty "wygładzono"...) nadal daje się pojeździć i off-em ... i po "czarnym
Łukasz
P.S. Strasznie Alpy za mną chodzą ... i po czarnym i off-em ... np. Strada dell'Assietta ... i bym do Grecji znowu na kołach pojechał i TET-u "bałkańskiego" posmakował ... Niech no tylko Córka zacznie ze Znajomymi jeździć, a nie ze Zgredem
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
- ostry
- oktany w żyłach
- Kontakt:
Albo rybki albo pipki... Gdy na kołach kostki, na alpejskich winklach przestaję czuć się komfortowo .
Strada dell'Assietta ... zakiełkowałeś mi pomysła, dzięki .
Strada dell'Assietta ... zakiełkowałeś mi pomysła, dzięki .
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
- Kontakt:
Jak powszechnie wiadomo jestem "miłośnikiem" Mitasów...
E-09 w większości wypadków dają rade i "tu" i "tu"... Przecież nie mówimy o jeździe a'la Qter czy Rysio... po osie... bo to wazy circa 220 kg ...
A ja jednak mam 100 kilo i prawie tyle lat
Teraz na przód zakładam MOTOZ TRACTIONATOR ADVENTURE i trzyma mi rewelacyjnie /błota w KTM-ie 990 nie lubi i ja też /
Ale tak, nie ma pełnej uniwersalności...
Gdy jadę "daleko" akceptuję, że nie będę wstanie "udawać" sześćsetki
Zresztą blisko też ... nie
A Strada /i inne drogi szutrowe w Alpach/ chodzi za mną od dawna...
Lukasz
E-09 w większości wypadków dają rade i "tu" i "tu"... Przecież nie mówimy o jeździe a'la Qter czy Rysio... po osie... bo to wazy circa 220 kg ...
A ja jednak mam 100 kilo i prawie tyle lat
Teraz na przód zakładam MOTOZ TRACTIONATOR ADVENTURE i trzyma mi rewelacyjnie /błota w KTM-ie 990 nie lubi i ja też /
Ale tak, nie ma pełnej uniwersalności...
Gdy jadę "daleko" akceptuję, że nie będę wstanie "udawać" sześćsetki
Zresztą blisko też ... nie
A Strada /i inne drogi szutrowe w Alpach/ chodzi za mną od dawna...
Lukasz
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
-
- pyrkający w orzeszku
- Kontakt:
Widzę że sporo z naszej wschodniej ekipy wybiera się na "starego trampa"
- Piotr76
- miejski lanser
- Mój motocykl: Africa Twin
Oj będzie ciężki weekend . Wy też się puszką wybieracie zamiast na 2oo?kristof_one pisze:Widzę że sporo z naszej wschodniej ekipy wybiera się na "starego trampa"
Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Kwasówkę alu czarną i plastiki spawam
trudne przypadki od ręki a niemożliwe na jutro
-
- pyrkający w orzeszku
- Kontakt:
A dlaczego "też" puszką?
My w siodle
My w siodle
- ostry
- oktany w żyłach
- Kontakt:
W miarę rozrastania się listy zlotowej nastąpił był dylemat czy wógóle jest sens jechać motocyklem, potem czy busem z motocyklem na pace, skoro i tak nikt go z tamtąd nie będzie zdejmował. Następnie dylemat czy wogóle brać moto, skoro na pace można się kimnąć.
A teraz .... szukam kogoś kto leci puszką i mnie weźmie .
- sq8crx
- pałujący w lesie
- Mój motocykl: XL600V
Leć PKP. W pociągu mniej się wylewa
- Piotr76
- miejski lanser
- Mój motocykl: Africa Twin
Jadę busem , mam wolne miejsce , mogę Cię wziąć ale śpisz w namiocie . Weźmiemy trampka ze sobą co by nie powiedzieli że się przyjechaliśmyostry pisze: ↑07.04.2022, 16:45 W miarę rozrastania się listy zlotowej nastąpił był dylemat czy wógóle jest sens jechać motocyklem, potem czy busem z motocyklem na pace, skoro i tak nikt go z tamtąd nie będzie zdejmował. Następnie dylemat czy wogóle brać moto, skoro na pace można się kimnąć.
Kwasówkę alu czarną i plastiki spawam
- ostry
- oktany w żyłach
- Kontakt:
Tylko kto mi ten namiot rostawi? Ostatnio u Susznego na BiwakOffie co prawda namiot wziąłem ale jak się okazało sam li tylko materiał, bo kijki zostały w garażu . Może to i na dobre wyszło, bo rozstawić się tego nie dało a i ostatecznie spanie w komfortowych warunkach bo się dziouchy nad nami zlitowały i zabrały pod strzechę . Tyle tylko że łonanizatorzy mieli dylemat, bo motory rano stoją, ciuchy i inne graty też zostały, nas nie ma, a 50m dalej zalew chodelski .
Ssandra właśnie podesłała info że grają koncerta w Riders Pabie , i dupa, bo termin się ze zlotem pokrywa. No i to knajpa dla prawdziwych motocyklistów w tym Hi - Definition .
Ssandra właśnie podesłała info że grają koncerta w Riders Pabie , i dupa, bo termin się ze zlotem pokrywa. No i to knajpa dla prawdziwych motocyklistów w tym Hi - Definition .
- Fihu
- emzeciarz agroturysta
Ostry, postawić Ci namiot?
Słuchajcie, dawno tu byłem, pewnie nie wiecie nawet kim jestem, nic nie tracicie.
Wpadacie na Moto Forszmak Party do Krasnego?
Jeśłli tak, moge podjąc się trasy w okolicy bliskiej lub dalszej mojego miasta - pokaże Wam to i owo. Wieczorem mogę pokazać dupę, razem z Ostrym
Słuchajcie, dawno tu byłem, pewnie nie wiecie nawet kim jestem, nic nie tracicie.
Wpadacie na Moto Forszmak Party do Krasnego?
Jeśłli tak, moge podjąc się trasy w okolicy bliskiej lub dalszej mojego miasta - pokaże Wam to i owo. Wieczorem mogę pokazać dupę, razem z Ostrym
RD03 + XL 250 S
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem wędkarzem i rybą
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem wędkarzem i rybą
- ostry
- oktany w żyłach
- Kontakt:
Propozycja nie do odrzucenia .
- sq8crx
- pałujący w lesie
Też byśmy się wybrali ale niejaki rurko-gniot ciągle się spóźnia
-
- Czytacz
- Mój motocykl: XL650V
Witam.
Pytanko małe ma ktoś może jakąś trasę w okolicach Lublina do polatania Trampkiem? Wczoraj zdałem się na żywioł i po 150 km wróciłem z mega bananem na paszczy, ale może ktoś coś?
Grzesiek
Pytanko małe ma ktoś może jakąś trasę w okolicach Lublina do polatania Trampkiem? Wczoraj zdałem się na żywioł i po 150 km wróciłem z mega bananem na paszczy, ale może ktoś coś?
Grzesiek
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
- Kontakt:
Hej
Ja jechałem TET-em ostatnio, bardzo byłem zadowolony
Wbiłem się na TET z drogi 747 w las na odcinku Bełżyce - Dylążki, po kilkuset metrach było wtedy takie rozlewisko, że zawróciłem i dojechałem do Dylążek i z nich doszusowałem do trasy TET-u.
Dotarłem do Zwierzyńca.
Pzdr. L.K.
Ja jechałem TET-em ostatnio, bardzo byłem zadowolony
Wbiłem się na TET z drogi 747 w las na odcinku Bełżyce - Dylążki, po kilkuset metrach było wtedy takie rozlewisko, że zawróciłem i dojechałem do Dylążek i z nich doszusowałem do trasy TET-u.
Dotarłem do Zwierzyńca.
Pzdr. L.K.
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
- sq8crx
- pałujący w lesie
Jaki tu spokój na na na na ...nic się nie dzieje na na na na
A może by tak jakieś kajaki albo inny wypad rodzinno patologiczny
A może by tak jakieś kajaki albo inny wypad rodzinno patologiczny