O to stwierdzenie chodzi.poss'ter pisze:......
ps2. niestety, tak mało jak na naszym trójmiejskim to się chyba na żadnym lokalnym nie dzieje...
P.
Za pierwszym razem nieumiejętnie wkleiłem cytat -moja wina -dlatego nie załapałeś.
Do zob.
O to stwierdzenie chodzi.poss'ter pisze:......
ps2. niestety, tak mało jak na naszym trójmiejskim to się chyba na żadnym lokalnym nie dzieje...
P.
Trójmiasto jednoznacznie sugeruje lokalizację geograficzną. Może gdyby zostało zmienione na pomorskie ruch byłby większy?arczi pisze:O to stwierdzenie chodzi.poss'ter pisze:......
P.![]()
Za pierwszym razem nieumiejętnie wkleiłem cytat -moja wina -dlatego nie załapałeś.
Do zob.
Hej. To kolega warsztat otworzył? Jakieś namiary? Zawsze lepiej u znajomego serwisowacposs'ter pisze:
A tak na marginesie odwiedziłem dzisiaj Procha w nowym warsztacie - i piknie tam. Porządeczek, nówki narzędzia, afryczki w ramkach na ścianie i błysk w oku właściciela. Fajnie jest robić to co się naprawdę lubi![]()
Dzìęki wielkie. Jak pisałeś to już byłam w Norauto na wmianie akumulatora i teraz moknę sobie w JastarniTerrorr pisze:Jeszcze tam stoisz? Jeśli tak to podjadę. Daj znać, nr w profilu znajdzie.

Dalti pisze:cześć
Mam taka mała prośbę , a mianowicie potrzebuje kogoś ogarniętego tech/ moto z waszych okolic do weryfikacji motocykla z Trójmiasta .
adr: Gdańsk, Pomorskie, Orunia - Św. Wojciech - Lipce .Moto trochę z innej bajki Honda crf450X.
Jeśli ktoś z was jest w stanie mi pomóc i tam pojechać,przynajmniej sprawdzić czy nie jakiś wałek,papiren itp.. (ode mnie to spory kawałek ) to niech da znać na prywata. podam link do aukcji. nie chce zaśmiecać forum, z góry dzięki
Rozumiem .Witali79 przynajmniej dzięki za chęci .witali79 pisze:Dalti pisze:cześć
Mam taka mała prośbę , a mianowicie potrzebuje kogoś ogarniętego tech/ moto z waszych okolic do weryfikacji motocykla z Trójmiasta .
adr: Gdańsk, Pomorskie, Orunia - Św. Wojciech - Lipce .Moto trochę z innej bajki Honda crf450X.
Jeśli ktoś z was jest w stanie mi pomóc i tam pojechać,przynajmniej sprawdzić czy nie jakiś wałek,papiren itp.. (ode mnie to spory kawałek ) to niech da znać na prywata. podam link do aukcji. nie chce zaśmiecać forum, z góry dzięki
Witam kolegę
Myślę że na tym dziale się nie doczekasz,tu to chyba rzadko kto zagląda ,może jak by było Pomorskie a nie trójmiasto to coś by się działo,
napisz może na inny dział "Giełda porady "albo prywatnie do kogoś z trójmiasta
chętnie bym pomógł ale nie ma mnie na miejscu w PL będę na Święta Wielkanocne w Polsce to mogę podjechać jak będzie jeszcze aktualne .

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości