VI ZLOT "Stary Tramp" ( 21-24 MAJA 2026 )

Jedziesz gdzieś? Proponujesz spotkanie? Napisz o tym
Awatar użytkownika
serwer5
pyrkający w orzeszku
pyrkający w orzeszku

VI ZLOT "Stary Tramp" ( 21-24 MAJA 2026 )

Post autor: serwer5 »

Witam wszystkich w Nowym Roku! 😊

Jest 14 stycznia i rozpoczynamy zapisy na VI ZLOT "STARY TRAMP"

Kilka szczegółów poniżej, więcej na stronie www.starytramp.pl

1. Zlot odbędzie się obok Przedborza w woj. Łódzkim.

2. Zapisem na zlot jest wysłanie e-maila na adres:

starytramp.zlot@gmail.com

tytuł: ZLOT STARY TRAMP
w treści: imię i nazwisko, męska L
(koszulka opcjonalnie, dodatkowo płatna)
Płatność na miejscu w dniu zlotu.

3. Ze względów logistycznych oraz zapewnienia odpowiedniego komfortu dla wszystkich ograniczam liczbę do 200 osób.
4. Zapisy trwają do 15.04.2026 chyba, że wcześniej uzbiera się grupa 200 osób.
5. Wszystkie informacje i aktualizacje będą zamieszczone w wydarzeniu na FB oraz stronie internetowej.
6. Kto był to zapraszam ponownie, kto nie był to zapraszam serdecznie.
7. Jeszcze raz przypominam, że większość odpowiedzi znajdziecie na stronie internetowej w zakładce VI ZLOT "STARY TRAMP".

Pozdrawiam i do zobaczenia! Do zlotu już tylko 127 dni!
~ Stary Tramp

Obrazek
Romet Ogar 200 --> MZ ETZ 250 --> Simson S51 --> MZ ETZ 250 --> Simson S51 --> Honda Transalp XL600V -->Honda Transalp XL600V
loonger81
zgłębiacz wskaźników
zgłębiacz wskaźników

Re: VI ZLOT "Stary Tramp" ( 21-24 MAJA 2026 )

Post autor: loonger81 »

[youtube]https://youtu.be/B7mk8W5E-Fs?si=g2kSSg8tNBq9SxcO[/youtube]

Nasze wspomnienie poprzedniego zlotu 🙂
adamskii
naciągacz linek
naciągacz linek

Post autor: adamskii »

Fajny, zajebisty film
Awatar użytkownika
magneto
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Post autor: magneto »

Mam pytanie.
Czy zlot się odbędzie ?
Pytam, bo u Czarnuchów (FAT) coś nie pykło z Białym Brzegiem, do końca zapisów raptem ponad dwa tygodnie... a TU cisza...
Daj jakieś info.
Psy szczekają, a motocykl jedzie dalej...
Awatar użytkownika
serwer5
pyrkający w orzeszku
pyrkający w orzeszku

Tak, wszystko zgodnie z planem. :smile:
Romet Ogar 200 --> MZ ETZ 250 --> Simson S51 --> MZ ETZ 250 --> Simson S51 --> Honda Transalp XL600V -->Honda Transalp XL600V
Awatar użytkownika
magneto
pogłębiacz bieżnika
pogłębiacz bieżnika

Post autor: magneto »

Dzięki za odpowiedź, bo już się bałem.
Psy szczekają, a motocykl jedzie dalej...
marek.kawa
Czytacz
Czytacz

Post autor: marek.kawa »

Czołem Panowie,
Pogada na być dobra, ekipa zacna więc do zobaczenia.
lukasd
Czytacz
Czytacz

Post autor: lukasd »

Cześć
Czy wybiera się ktoś na zlot z Trójmiasta lub okolic? Wyjeżdżam z Gdyni w czwartek i szukam kompana.
Awatar użytkownika
Artek
swobodny rider
swobodny rider

Post autor: Artek »

Kilka porannych fot motorów.
https://photos.app.goo.gl/QdxQxiQHhbFqhhTe6

Chciałbym też przeprosić jedną panią (być może obudziłem niechcący), która w namiocie na mnie chrząkała przed świtem. Ja tylko foty motorów robiłem, duszy im nie kradłem :cool:
T max 500+e-rewer
Awatar użytkownika
Qter
oktany w żyłach
oktany w żyłach

Post autor: Qter »

Artek pisze:Kilka porannych fot motorów.
https://photos.app.goo.gl/QdxQxiQHhbFqhhTe6

Chciałbym też przeprosić jedną panią (być może obudziłem niechcący), która w namiocie na mnie chrząkała przed świtem. Ja tylko foty motorów robiłem, duszy im nie kradłem :cool:
Super fotki! Brawo że Ci się chciało Obrazek

Pzdr

Qter
Geniusz tkwi w prostocie...

we don't cry very hard
Awatar użytkownika
Artek
swobodny rider
swobodny rider

Tak, rano jeszcze mi się chce i muszę rozchodzić :tongue:
T max 500+e-rewer
PawelD
osiedlowy kaskader
osiedlowy kaskader

Post autor: PawelD »

Chodziłeś z lampą błyskową może…?

Obrazek
Awatar użytkownika
Artek
swobodny rider
swobodny rider

Niestety mój fon jest stary i jakość fot pozostawia wiele do życzenia :sad:
Ale może w te wakacje coś zanabędę :roll:

Swego czasu "doszedłem" wraz z bliską mi osobą, że na naszych zdjęciach ważne są "chwile" uchwycone w kadrze. :smile:
T max 500+e-rewer
Awatar użytkownika
serwer5
pyrkający w orzeszku
pyrkający w orzeszku

Zlotowy opadł kurz... 📸

Czas na ostatnie słowo dotyczące minionego już, VI ZLOTu "STARY TRAMP".

Podczas czterech dni trwania tego jakże przyjemnego spotkania, zebrało Was się prawie 300 osób. Biorąc pod uwagę, że na pierwszą edycję imprezy, gdzie połączona była z moimi urodzinami zjechało się wtedy 50 osób (w tym znajomi) to zlot z roku na rok przybiera na sile. Cieszę się, że nadal udaję się zachować to wszystko w takiej formule jaką sobie wymyśliłem. Cieszy mnie fakt, że nadal przyjeżdża tak dużo motocykli Honda Transalp, bo nie ukrywam, że jak przez bramę przejeżdża Trampek to kąciki moich ust unoszą się mimowolnie do góry. Serce się raduje również z tego powodu, że około 70/75% z Was wraca na zlot ponownie. Najwytrwalsi byli już po raz szósty. I choć mylę Wasze imiona i nie wszystkie pamiętam, to wiem na jakim motocyklu jeździcie, gdzie macie rozbity namiot, oraz co macie w zdjęciu profilowym. Do altanki idzie odhaczyć się Grzegorz, Daniel czy Ewelina, a mój skaner widzi Was jako "Siara" , "DR650 od spływu kajakowego" czy "Klasykiem w trasie".

I tak to się toczy na tym zlocie, nowe znajomości, kilka słów o życiu i motorkach, czymś tam czasami się "karnę", trochę muszę porządku i ładu oraz składu utrzymywać więc zdarzy się OPR jak ktoś za mocno odkręci gaz, ale generalnie nie jest źle, wręcz przeciwnie, jest bardzo dobrze!
Życzę sobie i Wam abyśmy w tym trwali jak najdłużej. Kto doczytał do tego momentu to może sobie już wstępnie rezerwować datę 20-23 maja 2027. Na razie bez oficjalnego potwierdzenia.

Teraz trochę podziękowań.

Kwiatkowi i Manadze. Jeszcze raz za przygotowanie świetnych tras. Uczestnicy wracali i mówili, że było super wiec jeszcze raz dziękuję bardzo za pomoc w tym temacie!

Moni, Kołkowi oraz ponownie Kwiatkowi, Andrzejowi za zorganizowanie i przygotowanie fantów dla uczestników zlotu, które mogliście zdobyć. Ironcladbags Ironclad , ADVinside , HEED Poland oraz Motott Dziękuję, że wyszliście z inicjatywą wsparcia zlotu, sami z siebie. Doceniam bo nagrody są super. Dziękuję!

Prelegentom. Babom na motóry (Magda, Asia i ... Asia) oraz Rafałowi za przygotowanie pięknych prezentacji, opowieści, zdjęć i zachęcenia nas do dalszego podróżowania i odkrywania świata. (Przypomniałem sobie o wsparciu szkoły ale zajmiemy się tym w następnym wpisie) . Dziękuję!

Dziękuję Kasi oraz Jackowi za współpracę i ponowną możliwość skorzystania z bazy. Wykorzystania jej atutów infrastrukturalnych oraz pięknego terenu jaki znajduję się dookoła. Jak tylko będzie możliwość to zlot będzie odbywał się w tym miejscu.

Wszystkim osobom, które pomogły w większym bądź mniejszym stopniu. Tak jak Panie z Koła Gospodyń Wiejskich w Gowarzowie, które od 5 lat robią grochówkę, ciasta i bigos po osoby, które pomagały pakować busa, przecierać stoły, wieszać banery, wymieniać kosze, wycinać naklejki, grabić tor, robić listę na wolną jazdę, rejestrować uczestników, dać gadżety i wiele innych prac związanych ze zlotem. Dziękuję Wam!

Zbliżamy się do końca...

Dziękuję fotografom dzięki którym będziecie mogli za chwilę zobaczyć się w pięknych kadrach. Kasi, Adzie, Kubie oraz Aronowi. To oni uchwycili zlotowe chwile i dzięki nim mamy te piękne zdjęcia. Dziękuję!

Zlot to praca wielu osób, a ja staram się to spiąć klamrą. Całkiem fajnie się to udaje w kooperacji z Wami. 😊

Zapraszam zatem do zdjęć i zachęcam do uczestnictwa w siódmej edycji tego wydarzenia. Kończę wywody na temat zlotu i zabieram się za jeżdżenie. Wyjeżdżam w czwartek, na wakacje są również plany, także jeździć, jeździć i jeszcze raz jeździć! Tego Wam życzę! Czasu na spełnianie swoich pasji!

Pozdrawiam!
~ Stary Tramp

LINK DO ZDJĘĆ:
https://drive.google.com/drive/folders/ ... 3IuvGoflb1

Obrazek
ODPOWIEDZ