Witam,
mam taki problem ,kupiłem w tamtym roku trampka we wrześniu. Nie jeździłem i motocykl stał do kwietnia w garażu na stopce bocznej. Podczas jazdy po puszczeniu kierownicy motocykl ściąga w lewo, jakby się kładł. Przy prędkościach powyżej 80km/h po puszczeniu kierownicy kierownica drga. Wcześniej tego nie było , jechał prosto nic nie drgało. Łożysko główki ramy jest w porządku. W przyszłym tygodniu wymienię opony bo co prawda są tylko dwuletnie i z małym przebiegiem ale bardzo budżetowe firmy Deli Tire. Jeśli po wymianie opon nadal będzie tak samo na co można zwrócić uwagę ? kogo możecie ewentualnie polecić z województwa łódzkiego lub mazowieckiego do ogarnięcia problemu ?
dziękuje za wszelkie podpowiedzi
ściąganie motocykla
Re: ściąganie motocykla
dodam jeszcze , że znaczniki na wahaczu są ustawione w tej samej pozycji , osoba u której serwisowałem motocykl twierdzi że znaczniki muszą być w tej samej pozycji , ze nie ma innej opcji. Ale troche poczytałem i wiem że nie zawsze tak jest i potrafią być dosyć duże rozbieżności.
problem rozwiązany , łożysko główki ramy się zawiesiło. Generalnie forum dosyć słabe. jedna odpowiedź na tyle wyświetleń.
- Tatq_kelob
- dwusuwowy rider

Naprawdę, nikt nie mógł nie mógł podjechać, tego ogarnąć?!

Nieważne dokąd jadę, grunt, że wiem gdzie byłem.
- Złomek
- Złomek