Sprzęt jest w jednym kawałku w niezłym stanie wizualnym.
Technicznie /mechanicznie- również.
Odpala bez problemu czy zimny czy ciepły ,pracuje równo, biegi wchodzą jak trzeba, sprzęgło działa jak należy -choć czasem kosz się odezwie, ładowanie w normie, świeci hamuje trąbi ludzie się oglądają
Olej ,filtr, płyn ham ,klocki ham zmienione 2tyś temu, ost zrobione -nowe panewki ,uszczelniacze, olej przedniego zawieszenia, łożysko główki ramy.
Wałek zdawczy ,napęd w dobrym stanie./zob zdj/
Na wyposażeniu -
stelaże pod kufry/sakwy, gmole, dodatkowe światełka, 2gniazda zapalniczki, woltomierz ,zegarek z termometrem,
wszytko podłączone pod przemyślany rozdzielacz z oddzielną skrzyneczką bezpieczników, sakiewki na gmole, podwyższenie kierownicy, stopka centralna ,poszerzenie stopki bocznej, regulowany deflektor szyby , osłona piankowa kierownicy, poprowadzona dodatkowa linka sprzęgła, uchwyt na telefon, lekki fajnie brzmiący wydech GPR, płyta centralna pod miękki bagaż i niebieskie nakrętki wentyli
Wsiadać jechać ku nowej przygodzie.
Jestem pewien ,że zawiezie i wróci z każdej wycieczki. Dla poważnie zainteresowanych mam kilka giftów .
Nie mam nic do ukrycia i by nie było tak kolorowo ,motocykl z racji swojego wieku i użytkowania w szeroko pojętej ,,adwenczerowce,, ma kilka blizn -otarć . Jednak uszczerbek plastiku jest tylko przy lampie -przy ,,paciaku,, wyłamała go kratka osłaniająca lampę.
Opony do jazdy choć kilku letnie.
-obniżone podnóżki , siedzenie AQ i tankbag NIE są w ofercie.
Zapraszam. CENA 15500