Daniel - "dano" zmarł w sobotę
- substi
- pyrkający w orzeszku
- Mój motocykl: inne endurowate moto
Daniel - "dano" zmarł w sobotę
Cześć,
To mój najtrudniejszy post na forum, ale z przykrością muszę Was poinformować o nagłej i niespodziewanej śmierci naszego Kolegi Daniela - dano.
Dla wszystkich którzy chcieli by uczestniczyć w ostatnim pożegnaniu naszego Kolegi, podaję informację poniżej:
Uroczystości pogrzebowe odbędą się 12 września w Olsztynie, rozpoczną się czuwaniem w kaplicy przy ulicy Poprzecznej 9b, po czym o godzinie 14:45 nastąpi odprowadzenie na miejsce Wiecznego Spoczynku, na prośbę żony Agnieszki przygotujemy obstawę motocyklową.
Pożegnanie przed kremacją odbędzie się 11 września w godzinach 15:45 - 16:45.
Daniel był świetnym kompanem w podróżach motocyklowych i nie tylko, zawsze wspierał pomocą i służył dobrą radą w tematach technicznych i nie tylko. Uczestniczył w wielu zlotach motocyklowych. Nasze wspólne wyjazdy będę wspominał do końca życia. Cieszę się że mogliśmy razem jeździć i nadal nie mogę w to uwierzyć że nie udamy się w kolejną wspólną podróż [*] [*] [*]
Substi
To mój najtrudniejszy post na forum, ale z przykrością muszę Was poinformować o nagłej i niespodziewanej śmierci naszego Kolegi Daniela - dano.
Dla wszystkich którzy chcieli by uczestniczyć w ostatnim pożegnaniu naszego Kolegi, podaję informację poniżej:
Uroczystości pogrzebowe odbędą się 12 września w Olsztynie, rozpoczną się czuwaniem w kaplicy przy ulicy Poprzecznej 9b, po czym o godzinie 14:45 nastąpi odprowadzenie na miejsce Wiecznego Spoczynku, na prośbę żony Agnieszki przygotujemy obstawę motocyklową.
Pożegnanie przed kremacją odbędzie się 11 września w godzinach 15:45 - 16:45.
Daniel był świetnym kompanem w podróżach motocyklowych i nie tylko, zawsze wspierał pomocą i służył dobrą radą w tematach technicznych i nie tylko. Uczestniczył w wielu zlotach motocyklowych. Nasze wspólne wyjazdy będę wspominał do końca życia. Cieszę się że mogliśmy razem jeździć i nadal nie mogę w to uwierzyć że nie udamy się w kolejną wspólną podróż [*] [*] [*]
Substi
Transalp XL 600 V
-
- szorujący kolanami
- Mój motocykl: inne endurowate moto
Re: Daniel - "dano" zmarł w sobotę
Przykra informacja , kondolencje dla rodziny i bliskich.
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-S911B przy użyciu Tapatalka
- wojtekk
- oktany w żyłach
- Mój motocykl: nie mam już TA
Kondolencje dla rodziny.
Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka
Były: Transalp 600, Super Tenere XTZ 750, Suzuki DR 650 SE. Jest: PamEla Anderson St1300 PanEuropean
Enduro się kulom nie kłania.
Enduro się kulom nie kłania.
- dawidr
- pyrkający w orzeszku
- Mój motocykl: mam inne moto...
To był Dobry Duch. Będzie Nam go brakowało...
„Świat to księga, kto nie podróżuje czyta tylko jedną jej stronę”
NO 8330
NO 8330
- Qter
- swobodny rider
- Mój motocykl: nie mam już TA
- Kontakt:
R. I. P.
[*]
Qter
Wysłane z mojego RMX3241 przy użyciu Tapatalka
[*]
Qter
Wysłane z mojego RMX3241 przy użyciu Tapatalka
Geniusz tkwi w prostocie...
we don't cry very hard
we don't cry very hard
Kondolencje dla Rodziny, ehhh gonimy za rzeczami małymi a wielkie nam umykają
Było YAMAHA sr 125,AT750 RD04,WFM M06 58 r.TRIUMPH TIGER 955i 04r.YAMAHA TDM 900 5PS
JEST K750(Kaśka) 62 r.,TAXL600V PD06 88r.,SHL M17 GAZELA 175(WIATR) 68r. R1150GS.
JEST K750(Kaśka) 62 r.,TAXL600V PD06 88r.,SHL M17 GAZELA 175(WIATR) 68r. R1150GS.