POWITALNIA - dla nowych użytkowników
Re: POWITALNIA - dla nowych użytkowników
Dzień dobry wszystkim, od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy kat A a od wczoraj również właścicielem mojego transalpa - XL650 2006. Jako że to mój pierwszy motocykl - wcześniej zrobiłem 8k km na skuterze ZIPP QR MAX 125 - spodziewam się że będę miał wiele pytań wątpliwości i zagwozdek i takie forum może być dla mnie kopalnią wiedzy, a także okazją do wymiany myśli, może spotkania jakiegoś towarzystwa do przygody. Mieszkam w Wieliczce choć jestem rodowitym krakusem, ale jak to z dużymi miastami bywa - na uboczu taniej ciszej i spokojniej.
Prywatnie 47 lat, dwójka synów, pracuję w IT.
Prywatnie 47 lat, dwójka synów, pracuję w IT.
Witam właśnie stałem się posiadaczem od dawna wymarzonego tramka xl700 z 2008r. Chętnie dołączyłem do Waszego forum i myślę że na długi czas tutaj zagoszczę bo trampek ma już u mnie dożywocie 😄💪
- wojtekk
- oktany w żyłach
Witajcie! Patrząc na ludzi jacy tutaj już są to zrobiliście doskonale wybory co do maszyn 
Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego 2201117SY przy użyciu Tapatalka
Były: Transalp 600, Super Tenere XTZ 750, Suzuki DR 650 SE. Jest: PamEla Anderson St1300 PanEuropean
Enduro się kulom nie kłania.
Enduro się kulom nie kłania.
Witam wszystkich!
Od niedawna powróciłem do dawnej pasji. Miałem 13 lat przerwy, a teraz jestem właścicielem Hondy Transalp 650. Od dawna chciałem trampka i w końcu jest . Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie
Od niedawna powróciłem do dawnej pasji. Miałem 13 lat przerwy, a teraz jestem właścicielem Hondy Transalp 650. Od dawna chciałem trampka i w końcu jest . Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie
Witamy nowo przybyłych 

kufry aluminiowe, akcesoria - zapraszam na priv - PiotraS
Witam wszystkich
POWITALNIA - dla nowych użytkowników
Witam wszystkich forumowiczów, szczęśliwych posiadaczy TA i AT. Mam na imię Tomek i również jestem szczęśliwym posiadaczem TA.
siema
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkich, jestem użytkownikiem PD06 .
Witam.
Jako ze w ub.tygodniu zaliczkowalem XL750 melduje sie na forum.
Poki co od 01.2020r ujezdzam CBF1000(jest do oddania po okazyjnej cenie) a wczesniej XJ900.
Wiele lat temu wracajac do motocyklizmu chcialem kupic Trampka ale trafila sie wlasnie ww.Yamaha z pewnych rak i blisko wiec''meczylem''sie z nia:)meczylem bo to 270kg maszyna i dla swiezaka ciezka do ogarniecia.Ale po paru tygodniach zaprzyjaznilem sie z nia i nigdy gleby nie zaliczylem.Jednak zamienilem z czasem z na Honde z polskiego salonu a teraz wracam do...Trampka:)Bo juz i CBFa za ciezka dla 60tka...
Jako ze w ub.tygodniu zaliczkowalem XL750 melduje sie na forum.
Poki co od 01.2020r ujezdzam CBF1000(jest do oddania po okazyjnej cenie) a wczesniej XJ900.
Wiele lat temu wracajac do motocyklizmu chcialem kupic Trampka ale trafila sie wlasnie ww.Yamaha z pewnych rak i blisko wiec''meczylem''sie z nia:)meczylem bo to 270kg maszyna i dla swiezaka ciezka do ogarniecia.Ale po paru tygodniach zaprzyjaznilem sie z nia i nigdy gleby nie zaliczylem.Jednak zamienilem z czasem z na Honde z polskiego salonu a teraz wracam do...Trampka:)Bo juz i CBFa za ciezka dla 60tka...
Witam wszystkich ,
Właśnie nabyłem TA 600 z 1996 po 10 letnim postoju garażowym. Projekt czas zacząć i oby do wiosny 😊
Właśnie nabyłem TA 600 z 1996 po 10 letnim postoju garażowym. Projekt czas zacząć i oby do wiosny 😊
-
- Czytacz
Dzień dobry wszystkim. Jestem Krzysztof Na codzień jeżdżę R1250GS ADV , wczoraj kupiłem dla żony XL750 Transalp w malowaniu Ross White w salonie w Łodzi. Kupiłem to dużo powiedziane - zaliczkowalem bo odbiór początek kwietnia
Będę miał sporo pytań
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Będę miał sporo pytań

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
Witamy Nowych !
Koniecznie na złoty przyjedźcie!
Łukasz
Koniecznie na złoty przyjedźcie!
Łukasz
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
Cześć wszystkim,
Jestem Grzegorz. Jeżdżę CRF1100. Na forum chcianym wymieniać się informacjami o ciekawych miejscach, podróżach.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka
Jestem Grzegorz. Jeżdżę CRF1100. Na forum chcianym wymieniać się informacjami o ciekawych miejscach, podróżach.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego Pixel 8a przy użyciu Tapatalka
Cześć,
po wielu latach prób i błędów na różnych moto, w końcu chyba trafiłam idealnie.
XL750 2024 - czeka na odbiór w BIałymstoku, a ja pozdrawiam z Poznania.
po wielu latach prób i błędów na różnych moto, w końcu chyba trafiłam idealnie.
XL750 2024 - czeka na odbiór w BIałymstoku, a ja pozdrawiam z Poznania.
Cześć, nowy na forum. Jeżdżę 650xl oprócz tego w garażu 2x vfr750 w naprawach, jedna po wypadku na Ukrainie w zeszłym roku.
Trampka kupiłem rok temu i się zakochałem, zaliczony wyjazd dookoła Polski wzdłuż granic.
Plany na ten rok to głównie 2-3 dniowe wyjazdy na trasy TET, chyba że znajdę kogoś do wyjazdu na Ukrainę lub Białoruś :)
Jestem z nowosądeckiego.
LWG
Trampka kupiłem rok temu i się zakochałem, zaliczony wyjazd dookoła Polski wzdłuż granic.
Plany na ten rok to głównie 2-3 dniowe wyjazdy na trasy TET, chyba że znajdę kogoś do wyjazdu na Ukrainę lub Białoruś :)
Jestem z nowosądeckiego.
LWG
- Lukasz /adhd/
- przycierający rafki
Witamy i od razu zapraszamy do dyskusji i na zloty!
Dozo
Łukasz
Dozo
Łukasz
Motorynka (Pony 50-M-3 ) --> SR-50 --> ETZ-251 X2 --> KLR-600 --> TDM-850 --> XL-1000V --> F-800GS--> KTM 990 R + 890 R
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
NIE ŁAM SIĘ
- Wajdek...
Cześć,
zastanawiam się nad zakupem 600tki celem zamieszkania. ;)
zastanawiam się nad zakupem 600tki celem zamieszkania. ;)
Dzień dobry,
z tej strony Damian. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Transalpa 700. Jest dokładnie taki jak go sobie wyobrażałem, dlatego założyłem tu konto. Swoją drogą byłem pewien, że wszystkie tego typu fora zostały zeżarte przez fejsbuka. Miło mi tu być, pozdrowienia dla wszystkich
Udanego zlotu, może na następny się załapię 😁
z tej strony Damian. Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Transalpa 700. Jest dokładnie taki jak go sobie wyobrażałem, dlatego założyłem tu konto. Swoją drogą byłem pewien, że wszystkie tego typu fora zostały zeżarte przez fejsbuka. Miło mi tu być, pozdrowienia dla wszystkich
Udanego zlotu, może na następny się załapię 😁