Daniel pisze: ↑13.10.2022, 18:43
Puk, puk.... Czy tu jeszcze w ogóle ktoś zagląda ? Tradycja "czwartkowa" już umarła na śmierć ? Może by ktoś wciągnął kiełbaskę z nyski ok. 20:30 ?
ponawiam temat. dziś o 20ej ? Ja se wyskoczę, a co mi tam
Jeśli chcesz osiągać rzeczy, których jeszcze nie osiągnąłeś,
musisz zacząć robić rzeczy, których jeszcze nie robiłeś...
Cze...Krakersy widzę tu jak zwykle ożywiona dyskusja Ale może jak honda stworzy wreszcie tego nowego Trampka to się grono powiekszy krakowskich interlokutorów Narazie jest zima a jak mówi klasyk, zimą cycków ni ma
Jak się smucisz to jesteś smutas a jak się kłócisz to jesteś ....☺
Rzuć wszystko i przyjedź w Bieszczady na kolejną edycję festiwalu ZEW się budzi! Spotkamy się w dniach
29 kwietnia – 1 maja 2023 w cudownych Ustrzykach Dolnych, sercu dzikich Bieszczad. Niech energia i legenda tych gór po raz czwarty połączy nas, pasjonatów muzyki, natury i podróży ...
Grzesiek Klecza pisze: ↑24.03.2023, 12:06
Rzuć wszystko i przyjedź w Bieszczady na kolejną edycję festiwalu ZEW się budzi! Spotkamy się w dniach
29 kwietnia – 1 maja 2023 w cudownych Ustrzykach Dolnych, sercu dzikich Bieszczad. Niech energia i legenda tych gór po raz czwarty połączy nas, pasjonatów muzyki, natury i podróży ...
Jutro 20:30 kiełba pod NCK.
Zarząd z Panem "prezesem" będą mile widziani
PS. jak ktoś ma przestrzeń na jaką pojeżdżawkę za dnia wcześniej, to ja się piszę
Jeśli chcesz osiągać rzeczy, których jeszcze nie osiągnąłeś,
musisz zacząć robić rzeczy, których jeszcze nie robiłeś...