namiot był połamany, ale ognia to już nie przetrwa

będzie się działo

Moderator: Iphonka
Mam takie plany w tej dziesięciolatcecapri pisze:Łukaszu mnie bardzo martwi twój stan zdrowia, to na prawdę można leczyć...
Dobra decyzjaairwolf pisze:po kilku latach mojej nieobecności wracam do żywych i mam nadzieje zobaczyć kilkoro znanych mi osóbpo rekonwalescencji trzeba ruszyć się gdzieś z domu
O! Wrócił!!!airwolf pisze:po kilku latach mojej nieobecności wracam do żywych i mam nadzieje zobaczyć kilkoro znanych mi osóbpo rekonwalescencji trzeba ruszyć się gdzieś z domu
Ale po wyżej 1000 osób i pod dachem, a tyle nas nie będzie.Madman pisze:Morawiecki wprowadził zakaz imprez masowych ....
będzie to miało jakieś odbicie na nas ?
Jak są na terenie ośrodka to koniecznie ukryćwojtekk pisze:.....
I na wszelki wypadek proponuję sprawdzić, czy nie ma donic jakiś w ośrodku. Madman jedzie...
O Ty gamoniuwojtekk pisze:Proponuję, byście chodzili osobno. I to jednostkowe osoby na wczasach, a nie zorganizowana impreza
I na wszelki wypadek proponuję sprawdzić, czy nie ma donic jakiś w ośrodku. Madman jedzie...
Madman pisze:Morawiecki wprowadził zakaz imprez masowych ....
mniejsza o liczby, efekty ewentualnie mają większe znaczenie...herni74 pisze:Madman pisze:Morawiecki wprowadził zakaz imprez masowych ....
impra masowa jest powyżej 500osób
old1977 pisze:oj powiem wam że tu człowiek pod nosem się śmieje a generalnie nie wiadomo jak sytuacja się rozwinie,szkoła mojej córy zamknięta na 2tygodnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość