NOOOOOO
Szacun dla kolegów - teraz niech pokażą film jak to zrobić na trampku.
tam trzeba mieć wyciągarkę nie zdążę kupić i zamontować.
FILM rewelacja.
W desperacji szukam opony na tył, bo zanim dojadę te pińcet km na zlot to już z moich kostek które są na wykończeniu nic nie zostanie. Teraz rzeczywiście jest dylemat, czy nową oponę , czy jednak wyciągarkę...
ostry pisze:W desperacji szukam opony na tył, bo zanim dojadę te pińcet km na zlot to już z moich kostek które są na wykończeniu nic nie zostanie. Teraz rzeczywiście jest dylemat, czy nową oponę , czy jednak wyciągarkę...
Na starej oponie jedź, a nową zamów z dostawą do Ełku, po co targać ze sobą dwie
ostry pisze:W desperacji szukam opony na tył, bo zanim dojadę te pińcet km na zlot to już z moich kostek które są na wykończeniu nic nie zostanie. Teraz rzeczywiście jest dylemat, czy nową oponę , czy jednak wyciągarkę...
Jak chcesz się utytłać w błocie to niepotrzebna ci druga opona tylko dwa razy tyle tego co bierzesz na kaszel
Dzięki... koledzy...
No właśnie zawsze mi się marzyło żeby będąc na zlocie pojechać na jakąś trasę... motocyklem. No dobra, ze 2 x się udało . Ale co ja poradzę że człek z każdym by chciał porozmawiać, a noce zlotowe tak szybko upływają .
Dobra, bo jeszcze Ci co nie byli pomyślą że na Zlotach Klubowych to tylko się pije . Stanowczo dementuję takie pogłoski!! Na zlotach trampkowych jest zawsze tak wiele atrakcji, że aby skorzystać choć z większości z nich, należy odpuścić sobie spożywania napojów wyskokowych oraz spania. W związku z tym ostatnim, konieczność płacenia za miejsca noclegowe uważam za nadużycie .
Obejrzałem dopiero teraz filmik pt.. mala zajawka czyli jechać na zlot trzeba quadem czy jakimś innym wodolotem, trza koniecznie przyodziać się w kapok no i miec solidne assistance..
Żeby nie twarde podłoże pod rama gdzie jest silnik było by nieciekawie . Dałem kroka i miałem prawie po jajca błoto. Heh . Po próbach wyjechania zagłębił się jeszcze mocniej
Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka
Pasja trwa przez całe życie. Pochłania Twój najcenniejszy czas ale to nie czas stracony. To miłość do rzeczy które, nawet w najmniejszej postaci dają nam wielką radość.
Dla tego mam zasadę-nie piję na zlocie,bo potem nie wiadomo z kim i o czym się rozmawiało i gdzie są spodnie Piję zawsze tusz przed wyjazdem i powrotem,droga szybciej mija
Było:Jawa350TSx5,YamahaXJ900,SuzukiRF900R,YamahaFzs600Fazer,Transalp600+TriumphTiger955i.Jest:Transalp 600 + CBR 1000F dual.....? ***** *** czyli JEBAĆ PiS
długi pisze:Dla tego mam zasadę-nie piję na zlocie,bo potem nie wiadomo z kim i o czym się rozmawiało i gdzie są spodnie Piję zawsze tusz przed wyjazdem i powrotem,droga szybciej mija
Wysłane z mojego SM-G390F przy użyciu Tapatalka
Pasja trwa przez całe życie. Pochłania Twój najcenniejszy czas ale to nie czas stracony. To miłość do rzeczy które, nawet w najmniejszej postaci dają nam wielką radość.
długi pisze:Dla tego mam zasadę-nie piję na zlocie,bo potem nie wiadomo z kim i o czym się rozmawiało i gdzie są spodnie Piję zawsze tusz przed wyjazdem i powrotem,droga szybciej mija
Było YAMAHA sr 125,AT750 RD04,WFM M06 58 r.
JEST K750(Kaśka) 62 r.,TAXL600V PD06 88r.,SHL M17 GAZELA 175(WIATR) 68r.,TRIUMPH TIGER 955i 04r.
Bardzo słusznie. Szybciej mija i, jak mawia Krzysimirn, dużo bezpieczniej się jedzie - droga widziana podwójnie jest szersza, a i kierownik się tak nie czai, bo odwaga w niego wstępuje
DLATEGO, kuźwa!!
T.A.Sukarządzi!(cyt.falco)
jeśli czegoś nie wolno, ale bardzo się chce... to można ;)